Tripletex er et innholdsrikt nettbasert økonomisystem som består av flere ulike moduler, hvor du enkelt kan velge akkurat den funksjonaliteten du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre. Tripletex er et norsk system født og oppvokst i skyen med mer enn 150.000 brukere. Enkelhet er stikkordet for Tripletex: enkel og rask implementering, enkel prismodell, og enkel og intuitivt i bruk Det er ekstra enkelt å bruke Tripletex sammen med Progressum, som er sertifisert Tripletex partner.

Bilde av smartelefon med Tripletex appen kjørende

Tripletex passer vanligvis best for små og mellomstore selskap. Systemet gir deg medium grad av automatisering og er svært godt egnet dersom du selv skal fakturere eller føre timer.

Tripletex har flere moduler og funksjonalitet som er sømløst knyttet sammen. Som virksomhet kan du starte med en eller flere moduler, og enkelt legge til moduler og funksjonalitet om behovet skulle oppstå:

  • Faktura og regnskap
  • Lønn og reiseregning
  • Prosjekt og timeføring
  • CRM
  • Logistikk
  • VVS / Elektro
  • Landbruk

Tripletex kan enkelt integreres mot andre system, som for eksempel nettbutikk eller kassesystem.

Systemet har dessuten spesialtilpasninger for et flere ulike bransjer i næringslivet.  Er du en snekker eller rørlegger som ønsker en enklere hverdag bør du snakke med oss i Progressum om Tripletex!

Andre spennende tilleggstjenester i Tripletex er direkte remittering, som gjør at du kan betale dine fakturaer direkte i systemet.  Tripletex har også fakturasalg, som gjør at du kan få betalt med en gang når du fakturerer dine kunder. Støtte for EHF og Vipps er også på plass.  Du kan lese mer her om hvorfor du bør velge Tripletex.

Progressum er sertifisert Tripletex partner og vi har ressurser som kjenner systemet i detalj. Om du velger oss som leverandør, kan du være trygg på at du og din virksomhet får mest mulig ut av løsningen.  Tripletex har fri support inkludert i månedsprisen. I tillegg kan du benytte Progressum Tripletex Support.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale om eller demo av Tripletex.