Alle næringsdrivende i Norge er forpliktet til å føre regnskap for sin virksomhet, og dette kan være en kompleks oppgave å ta hånd om både for store og små virksomheter. Orden i regnskapet og god økonomisk styring en av de aller viktigste faktorene for å drive lønnsomt og tilrettelegge for utvikling av virksomheten. Med en profesjonell partner som Progressum kan du være trygg på at regnskapene dine alltid er oppdatert og av god kvalitet, og vi passer på at alle lover og regler overholdes til enhver tid. Så kan din bedrift fokusere på sin kjernevirksomhet.

Progressum er eksperter på å føre regnskap, og hos oss får du din personlige regnskapsfører som kan ta hånd om hele eller deler av regnskapet ditt. Om du vil føre regnskapet selv kan vi tilby støtte og rådgivning fra Statsautoriserte regnskapsførere.

Vi skreddersyr en kostnadseffektiv løsning for din virksomhet og vi gjør oss godt kjent med både deg og markedet ditt. Med regnskapstjenester fra Progressum er du alltid ajour og har dagsaktuelle styringsdata lett tilgjengelig i skyen – på pc, nettbrett eller mobil.

Våre regnskapsførere og rådgivere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har erfaring fra store og små virksomheter i de fleste bransjer. Hos oss finner du kunnskap og trygghet – og alltid oppdaterte regnskapstall lett tilgjengelig.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud tilpasset din virksomhet.