Skybaserte regnskapssystem sparer deg for både tid og penger, og bidrar til en mer lønnsom virksomhet. Med Progressum og et skybasert system vil du alltid ha oppdaterte tall tilgjengelig med et tastetrykk. Xledger og Tripletex er ekte skybaserte systemer som er født og oppvokst i skyen. Det gir optimal fleksibilitet, effektive arbeidsprosesser og enkel integrasjon med andre systemer. Vi hjelper deg med valg og implementering av rett system for din virksomhet.

Velg alltid et ekte skybasert system som er født og oppvokst i skyen!

Det er vår påstand at regnskapssystemer som er utviklet for å være skybaserte fra starten av har bedre brukervennlighet og mer effektive arbeidsprosesser enn konvensjonelle regnskapssystemer som er konvertert til å bli skybaserte.

Velg en leverandør med spesialkunnskap

Progressum er Xledger Partner og Tripletex Partner. Vi har valgt å spesialisere oss på disse to systemene og vi har ressurser som kjenner Xledger og Tripletex i detalj, slik at om du velger oss som samarbeidspartner, kan du være trygg på at du og din virksomhet får mest mulig ut av løsningen.

Hvordan velge skybasert system?

Valg av system er antagelig noe du og din virksomhet skal leve med i flere år og det er et valg som kan påvirke din arbeidshverdag, dine muligheter og din lønnsomhet. Progressum hjelper deg med å velge det systemet som vil fungere best for din virksomhet. Vi undersøker;

  • Hvilken funksjonalitet det er behov for
  • Størrelsen på virksomheten og mål for videre vekst
  • Kan noen av de eksisterende systemene erstattes av det skybaserte systemet, eller trengs det integrasjoner
  • Ønsket grad av automatisering
  • Hvor mye eller lite skal du eller dere skal arbeide i systemet
  • Kostnader
  • Potensiale for å generere økte inntekter

Våre skybaserte løsninger Tripletex og Xledger har ulike egenskaper, ulik grad av automatisering, og forskjellig prisstruktur. Vi gir deg vår anbefaling for valg av system, og en presentasjon av og tilbud på begge alternativer.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale eller demo av Xledger eller Tripletex.