Har du erfaring fra regnskapsbyrå? Eller har du inngående kjennskap til Xledger eller Tripletex? Er du en kundeorientert, og autorisert eller erfaren regnskapsfører med glødende entusiasme? Har du erfaring som systemkonsulent eller med support på Xledger? OG har du lyst på nye utfordringer i et spennende regnskapsbyrå i vekst?

Vi forenkler hverdagen og skaper verdi for våre kunder. Det er viktig for oss at våre kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi tar oss av det vi er eksperter på: regnskapet deres. 

Vi er på jakt etter talenter med solid kompetanse og erfaring med regnskap og lønn, gjerne fra byrå eller inngående kjennskap til Xledger og Tripletex. Eller om du er student eller nyutdannet og ekstra ambisiøs, da er Progressum stedet for deg. 

Hos oss er det alltid en ledig stilling for talentfulle regnskapskonsulenter, gode rådgivere og systemkonsulenter på Xledger. Vi tilbyr gode betingelser, stor grad av frihet og et spennende miljø med mange talentfulle kolleger.

Send oss en åpen søknad eller ta kontakt med oss på karriere@progressum.no  Alle henvendelser behandles konfidensielt.  Se også vår bedriftsprofil på Finn.no med eventuelle aktuelle stillingsannonser.