Vi er stolte av å presentere Xsale AS som vår nye samarbeidspartner. Xsale er et nettbasert CRM-system, et system med mål om å forenkle og løse mest mulig av din arbeidshverdag. Vårt samarbeid vil gjøre at du effektivt kan synkronisere CRM- og regnskapsprogrammet ditt for å optimalisere arbeidsprosessene og lønnsomheten i din bedrift.

Hvilke fordeler gir dette for deg?
Vi kan med dette samarbeidet bidra til å effektivisere arbeidsprosessene i din bedrift ved å kombinere Xsales innovative plattform for salg og markedsføring med Progressums ekspertise innen regnskapsføring og økonomisk rådgivning.

  • Du får mulighet til å integrere CRM-systemet med regnskapsprogrammet ditt, skreddersydd for å gi deg bedre oversikt over økonomien og en enklere arbeidshverdag
  • Du får tilgang til digitale regnskapsverktøy og ekspertrådgivning innen områder som skatt, revisjon, lønn, fakturering og rapportering
  • Sammen kan vi målbart forbedre produktiviteten i din bedrift.

Progressums skreddersydde økonomiske løsninger og Xsales nettbaserte CRM-system utgjør en kraftfull kombinasjon som garanterer en sømløs arbeidsflyt og økt kvalitet på tjenestene vi leverer til deg som kunde.

Vi håper at du vil benytte deg av denne unike muligheten til å styrke din virksomhet og nå dine mål.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om samarbeidet mellom Xsale og Progressum på telefon 21 93 11 00 (Xsale) eller 400 400 22 (Progressum).

Du kan også ta kontakt med kundeservice på e-post: support@xsale.no eller kontakt@progressum.no.